• 1-3 dagar leverans
  • Fri frakt
  • Personlig kundtjänst per telefon och mail
0 items - 0,00 kr
Rock'n Romance

I december 2010 öppnade jag Rock n Romance i Kungshamn. Tidigare hade jag drivit butik i Göteborg sedan 2004. I juni 16 hittade jag min drömlokal på Smögen och sedan dess hittar du oss där, på Fiskhamnsgatan 3.

Min Vision är att Rock n Romance ska vara en fashion butik med hjärta.

Att arbeta med kläder kan tyckas ytligt och det är det på sett och vis. Men för mig är det viktigare att förmedla och skapa en helhet och känsla. Nått jag verkligen brinner för… Känslan i ett plagg, i en detalj eller en stämning, miljön i butiken. Det viktiga för mig är att välja varumärken och plagg som jag känner 100 % för, Varje plagg väljs personligt ut av mig. Jag försöker skapa en unik kombination utav varumärken som känns rätt för Rock n Romance.

Vi vill att du ska känna dig personligt bemött vare sig du handlar i butiken eller på webben. Känslan ska alltid finnas där. I allt vi gör. Det är så viktigt för oss att du känner en härlig känsla då du besökt oss i butiken eller på webben.

Då du som kund är bland det viktigas för oss så hoppas vi att du inte tvekar att höra av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Så hjärtligt välkomna till oss på Rock n romance

Karin

BEAUTY ATTRACTS THE EYE, PERSONALITY CAPTURES THE HEART….